У Маріупольському районі уражено полігон окупантів

У Маріупольському районі уражено полігон окупантів. Як повідомляє Спротив Приазов’я по полігону росіян у Бабах-Тарама Маріупольського району було завдано удару БПЛА.

Партизани, зі слів місцевих жителів, повідомляють, що в одну з лікарень Маріуполя привезли 15 поранених окупантів.

Тим часом, як повідомляє Маріупольска міська рада, окупанти вимагають від маріупольців підтверджувати власність на руїни.

"Загарбники продовжують проводити так звану інвентаризацію майна для того, щоб у людей відібрати право власності на житло та на землю. Тепер вони дісталися до зруйнованих російськими військами будинків. Так, окупанти залишили папірець на руїнах будинку по вулиці Донська, 25, де цинічно написали, що "власника" на місці не було. Тепер вимагають його з’явитися з документами на зруйнований будинок у псевдоадміністрацію", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цього року окупанти видали новий закон, згідно з яким шукати "безгосподарські" квартири та приміщення у місті можуть, як представники окупаційної адміністрації, так і самі мешканці, звертаючись з відповідними заявами. Далі протягом 10 днів перевіряється інформація про власників та вивішується інформація на місцевих пабліках. У власників нерухомості є 30 днів, щоб особисто зʼявитися до окупаційної адміністрації та заявити свої права на майно. Якщо ніхто на оголошення не відгукується, окупанти розпочинають процедуру відчуження.

Раніше повідомлялося, що окупанти оприлюднили список тисяч безгосподарських квартир у Маріуполі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости