"Тривають важкі бої": Сирський доповів Зеленському про ситуацію на Донбасі та в Курській області РФ

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський звітував президенту Володимиру Зеленському про ситуацію на Покровському напрямку, поблизу Торецька та Курської області Росії. Також обговорювалася ракетна програма.

Про це в Telegram написав президент України Володимир Зеленський:

"Перш за все фронтова ситуація і наші заходи контролю над нею. Тривають важкі бої на Покровському напрямку, захист Торецька. Вдячний за кожен результат у знищенні окупанта.

Працюємо над забезпеченням зброєю та необхідними сильними рішеннями партнерів наших дій на фронті.

Головком доповів і щодо нових деталей операції в Курській області. Досягаємо поставлених цілей. На ранок є і чергове поповнення обмінного фонду для нашої держави.

Обговорили з Головкомом і деякі аспекти нашої ракетної програми. Дякую всім, хто працює для України саме в цьому – у розробці та виробництві ракет".

"На Покровському напрямку тривають важкі бої. Сили оборони також роблять все необхідне для захисту Торецька. Досягаємо нових результатів на Курщині, маємо поповнення обмінного фонду.Армія працює. Слава Україні", написав Сирський у своєму Telegram сьогодні.

Українські війська продовжують наступальні дії по всьому виступу в Курській області.

Як пишуть Z-блогери, імовірно, ЗСУ вдалося зруйнувати третій та останній міст через річку Сейм у н. п. Кариж , що може суттєво ускладнити ворогові логістичні операції. На думку російської сторони, Україна, мовляв, у такий спосіб хоче повністю відрізати російські війська від шляхів постачання в Глушківському районі. Після чого ворог на півдні цього району буде змушений користуватися переправами і понтонними мостами. Крім того, сили противника, які залишилися там, можуть опинитися в полоні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости