Росіяни готують провокації до Дня Незалежності

Російські загарбники можуть планувати провокації на окупованих територіях Запорізької області до Дня Незалежності України. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

"Ворог готує провокації на тимчасово окупованих територіях, що підтверджується розповсюдженням фейкових повідомлень про нібито обстріли Токмака і Молочанська з боку України," – зазначив Федоров.

Він підкреслив, що українські сили не завдають ударів по цивільних об'єктах. Проте окупанти намагаються використовувати ці фейки, щоб приховати свої власні провокації під час святкування Дня Незалежності.

"Таким чином, ворог намагається прикрити свої дії і звинуватити в них українську армію через свою пропаганду," – додав Федоров.

Крім того, ворог обмежує доступ до інформації, піднімаючи ціни на інтернет на 30% і суттєво знижуючи його якість. Також відбуваються обмеження у пересуванні для тих, хто не має російського паспорта або призовного документа.

"Що стосується гуманітарної ситуації, ворог повністю припинив соціальні виплати та гуманітарну допомогу. Якщо раніше вони намагалися залучити населення на свій бік високими зарплатами, то тепер цього немає. Люди опинилися у ще більш складних умовах", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Маріупольському районі уражено полігон окупантів.

Також повідомлялося, що окупанти оприлюднили список тисяч безгосподарських квартир на ТОТ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости