Україна взяла під контроль ще один населений пункт у Курській області, - Зеленський. ВІДЕО

Сьогодні, 22 серпня, Президент України Володимир Зеленський відвідав прикордоння Сумської області й провів нараду з головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським і начальником Сумської обласної військової адміністрації Володимиром Артюхом, повідомляє пресслужба голови держави.

Головком доповів про оперативну обстановку в усіх районах активних дій, і зокрема на найжорсткіших напрямках фронту. Повідомив про кроки з посилення оборони на Торецькому та Покровському напрямках.

"У визначених районах Курської області під контролем України ще один населений пункт, і маємо поповнення обмінного фонду", - йдеться у повідомленні.

Начальник ОВА доповів про ситуацію на Сумщині після початку Курської операції. Спостерігається зменшення обстрілів зі ствольної зброї та зменшення жертв серед цивільних.

Окрему увагу приділили координації дій між військовими, поліцією та ДСНС у прикордонні, зокрема для організації гуманітарних конвоїв у визначені райони Курської області.

Нагадаємо, голова Міністерства закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що військова операція Збройних сил України на території Курської області РФ повертає Києву та світу віру у перемогу над російськими загарбниками.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости