Місто знищене, але війська РФ продовжують стріляти: у ЗСУ показали, який вигляд має Часів Яр. ФОТО

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі місто Часів Яр, на околицях якого тривають бої. Місто вже повністю знищене ворогом, однак загарбники щоденно його обстрілюють з усього наявного озброєння.

Про це повідомили українські військові з 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила у Facebook.

У пресслужюі бригади показали, який вигляд має знищений росіянами населений пункт.

"Часів Яр. Знищене росіянами місто. Воїни 24 ОМБр імені короля Данила разом із побратимами з інших підрозділів Сил оборони продовжують стримувати навалу переважаючих сил противника на Часів Яр", – йдеться у повідомленні.

Військові заначили, що російські окупанти нещадно обстрілюють місто артилерією, мінометами, завдають ударів авіацією та дронами.

"Наші бійці масово знищують ворожу піхоту та техніку, не пускаючи окупантів на лінії каналу Сіверський Донець – Донбас. Битва триває", – додали у бригаді.

Напередодні представник пресслужби 24-ї ОМБр Андрій Полухін сказав, що ворогу не дають можливості зайти у східні райони Часового Яру, зокрема в Жовтневий.

"На даний момент інформації про те, що противник заходив до таких мікрорайонів, немає, наші хлопці не дають підступитися до позицій, і всі їхні штурми провалюються", – сказав він.

Полухін підтвердив, що росіяни намагаються здійснювати ширші наступальні операції з півночі.

"Така інформація є, задача противника зараз – перетнути канал, для цього йому потрібно захопити переправи, їх там небагато, і одна дійсно знаходиться в північній стороні, і тому, звісно, там штурми інтенсивніші. Але також є така ж переправа і в самому місті, і навіть трохи південніше по каналу. Противник намагається то там, то там захопити ці переправи, щоб можна було переправляти техніку, але, знову ж таки дякуючи нашим Силам оборони, цього не відбувається", – сказав він.

Нагадаємо, Повітряні сили завдали потужного удару по взводному опорному пункті російської армії в Курській області. Для ураження важливого військового об'єкта ЗСУ застосували високоточні американські авіабомби GBU-39.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости