У Покровському районі примусово евакуюватимуть дітей: подробиці

Координаційний штаб ухвалив рішення провести примусову евакуацію сімей з дітьми з населених пунктів Покровського району Донецької області.

Про це повідомили у пресслужбі Мінреінтеграції.

«Таке рішення одноголосно погодили на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов'язкової евакуації населення в умовах військового стану під головуванням віце-прем'єр-міністра Ірини Верещук», — йдеться у повідомленні.

Евакуація пройде у Покровському районі: міста – Покровськ, Родинське; села — Гнатівка, Даченське, Жовте, Зелене, Лисівка, Новопавлівка, Новоукраїнка, Пушкіне, Ріг, Сухий Яр, Троянда, Чунишине.

У безпечних регіонах евакуйовані діти разом із супроводжуючими особами будуть забезпечені безкоштовним притулком, гуманітарною допомогою, психологічною підтримкою тощо.

Евакуація здійснюється безкоштовно.

Для попереднього запису необхідно зателефонувати до гарячої лінії з питань проведення евакуації Донецької ОВА за номером: 0 800 408 911.

Нагадаємо, російський наступ у напрямку Покровська призвів до відходу українських військ з позицій на південний схід від міста. Однак, російські війська не змогли досягти своєї очевидної мети - тактичного оточення українських сил у цьому районі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости