Reuters підтвердило загибель свого співробітника в Краматорську

Агентство Reuters підтвердило загибель громадянина Великої Британії Раяна Еванса (Ryan Evans), який працював на сході України у складі новинної групи агентства, внаслідок ракетного удару по готелю «Сапфір» у Краматорську.

Про це повідомляє BBC.

«Радник із безпеки Раян Еванс був одним із шести співробітників Reuters, які зупинилися в готелі «Сапфір» у місті Краматорську, що перебуває під контролем України, але неподалік від лінії фронту, коли по ньому було завдано удару», - йдеться в заяві агентства.

У своїй заяві представник Reuters сказав, що агентство було «спустошене» звісткою про загибель пана Еванса.

Еванс, колишній британський солдат, працював в агентстві Reuters із 2022 року і консультував журналістів із питань безпеки по всьому світу, зокрема в Україні, Ізраїлі та на Олімпійських іграх у Парижі. Йому було 38 років.

«Ми терміново шукаємо додаткову інформацію про напад, зокрема у співпраці з владою Краматорська, і надаємо підтримку нашим колегам та їхнім сім'ям», - йдеться в повідомленні.

«Ми висловлюємо найглибші співчуття родині та близьким Раяна. Раян допомагав багатьом нашим журналістам висвітлювати події по всьому світу; нам буде його дуже не вистачати».

У повідомленні також ідеться про те, що внаслідок удару було госпіталізовано ще двох членів команди, один із яких «перебуває на лікуванні із серйозними травмами».

Нагадаємо, на російській нафтобазі під Пролетарськом у Ростовській області дотепер палає вогонь. Масштабна пожежа виникла після атаки ГУР по об'єкту 18 серпня.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости