DeepState: окупанти захопили Птиче на Донбасі та мають суттєве просування

Російські окупанти за 26 серпня мали нові просування на фронті у Донецькій області. Зокрема, ворог зумів окупувати населений пункт Птиче, а також має просування в районі низки інших населених пунктів, переважно на Покровському напрямку.

Про це повідомив проєкт DeepState у звіті за 26 серпня. Проєкт опублікував зведення та оновив мапу ведення бойових дій в Україні.

"Ворог окупував Птиче, а також просунувся біля Піщаного, Калинового, в Карлівці, Мемрику, Красному Яру, Михайлівці, Північному, Новогродівці та околицях", – сказано у повідомленні.

Аналітики проєкту зазначили, що ситуація на фронті повинна привернути увагу як українського суспільства, так і відповідних органів. Повторюється ситуація з н/п Очеретино, коли втрата цього ключового вузла оборони спричинила трагічні наслідки для українських підрозділів.

"Те, що відбулося з Новогродівкою і те, що відбудеться з Селидовим повинно стати об'єктом уваги не тільки суспільства, а й відповідних органів. Досвід і відсутність покарання за Очеретине породило нову трагедію, свідками якої стає кожен з нас", – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, бійці бригади "Помста" Державної прикордонної служби України знищили в районі Кремінної Луганської області чотири склади боєкомплекту і три автомобілі російських загарбників.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости