У Бєлгородській області почали евакуацію населення: росіянам забороняють в'їжджати у села

У Бєлгородській області РФ почали евакуацію населення та забороняють росіянам в'їжджати у деякі населені пункти регіону.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

"У зв'язку з напруженою оперативною обстановкою ухвалили рішення про відселення мешканців сіл Пороз і Дронівка Грайворонського округу, села Старий Хутір і хутора Павлівка Валуйського міського округу. Закрили в'їзд у село В'язове Красноярузького району", — написав Гладков.

Він уточнив, що на в'їзді до В'язового встановлюють блокпости, тому потрапити в цей населений пункт можна буде тільки з дозволу адміністрації.

"На жаль, обстановка, повторюся ще раз, залишається напруженою: багато поранених, є загиблі. Ми зобов'язані вживати заходів для захисту населення", — зазначив Гладков.

Губернатор Бєлгородщини також повідомив, що мешканцям, які прописані у цих населених пунктах, виплатять по 165 тисяч рублів.

Нагадаємо, 27 серпня Збройні сили України здійснили спробу прориву кордону з Бєлгородською областю РФ.

28 серпня військовий журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що військові з підрозділу "Арей" "Української добровольчої армії" (УДА) провели рейд у Бєлгородську область РФ.

Нагадаємо, Велика Британія підтримує використання Україною ракет Storm Shadow вглиб території РФ, але не буде до цього публічно закликати через те, що боїться спровокувати конфлікт із США.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости