Українські військові продовжують наступ у Курській області: нові 2 км під контролем

Українські військові у Курській області просунулися на два кілометри вперед, також відбулося поповнення обмінного фонду. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача.

"На Курському напрямку продовжується наступальна операція. За добу наші війська на окремих напрямках просунулися до двох кілометрів", - заявив Сирський.

За словами Олександра Сирського, українські війська у Курській області взяли під контроль ще п’ять квадратних кілометрів території.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що під час операції в Курській області українські військові поповнюють обмінний фонд. Він підкреслив важливість цього процесу для зміцнення позицій України в обмінах полоненими.

Нагадаємо, з 6 серпня у прикордонних районах Курської області тривають бойові дії. Українські військові проводять наступальну операцію. За словами головкома ЗСУ Олександра Сирського, ЗСУ взяли під контроль близько 100 населених пунктів.

Крім того, Україна заявила про створення у Курській області буферної зони та військової комендатури.

Нагадаємо, Збройні Сили України розробили новітню зброю. Це ракета-дрон "Паляниця", яка вже була випробувана проти ворожих цілей.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости