Підозрюваний у нападах на громадян народний депутат втік у напрямку Молдови

ДБР встановило обставини та осіб, які незаконно переправили нардепа через держкордон України, йдеться у повідомленні пресслужби.

Працівники ДБР повідомили про підозру трьом особам, які незаконно переправили підозрюваного у нападах на громадян народного депутата через державний кордон до т.з Придністров’я.

Встановлено, що депутат 23 серпня 2024 року незаконно перетнув кордон України у напрямку Республіки Молдови в районі пунктів пропуску «Павлівка» в зоні відповідальності відділу прикордонслужби «Велика Комарівка» прикордонного загону ДПС України.

Депутат виїхав з Києва близько 13:00 у напрямку Одеси. За кермом авто перебувала інша особа. Нардеп вийшов з машини на трасі поблизу одного з населених пунктів Роздільнянського району Одещини. Близько 17:00 він пересів в інше авто, за кермом якого перебував інший фігурант, а також організатор схеми. Близько 21:00 вони доставили депутата до кордону, після чого він пішки залишив Україну.

Наразі встановлені всі особи, які організовували «втечу», у тому числі з боку Молдови.

Нагадаємо, працівники ДБР за процесуального керівництва Офісу Генпрокурора оголосили в міжнародний розшук підозрюваного у нападах на громадян чинного народного депутата. Як зазначає sud.ua, мова йде про чинного народного депутата Артема Дмитрука.

Раніше повідомлялося, що до Національної поліції надійшли документи на розшук колишнього народного депутата Борислава Берези через його ухилення від служби в армії.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости