По Харкову росіяни вдарили КАБами: 14 людей дістали поранення

Удар російських авіабомб прийшовся по Харківському авіаційному інституту, гаражному кооперативу, приватних будинках — 14 людей поранені. Ще одного чоловіка ушпиталили внаслідок обстрілів Харківщини військами РФ у Руській Лозовій.

Подробиці про обстріли Харківської області минуло доби повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Харківському авіаційному інституті обстрілом КАБ пошкоджено головний корпус, де пошкоджено стелю приміщень та коридорів, вибито 165 вікон, 61 кабінетних дверей та 2 вхідних дверей.

Руйнувань зазнали також будівля басейну, споруди електрощитової та їдальні.

Також в обласному центрі росіяни вдарили по гаражному кооперативу, внаслідок чого горіли гаражі на площі 600 м. кв. Частково пошкоджено 176 гаражів, знищено 27 гаражів та 5 автомобілів.

У місті Куп’янськ внаслідок обстрілу (попередньо РСЗВ) частково зруйновано будинок, під час проведення аварійно рятувальних робіт з-під завалів вилучили тіло 78-річної жінки.

Інтенсивних обстрілів зазнали села Дергачівської громади Харківського району, що на північ від Харкова. У Руській Лозовій пошкоджено будинок, постраждав чоловік, якого госпіталізували. У селі Козача Лопань внаслідок обстрілів горіли житлові будинки та господарчі споруди.

Також на Дергачівщині російські обстріли призвели до масштабних пожеж в екосистемах у селах Руська Лозова та Безруки.

Сталися масштабні пожежі в природних системах у селах Харківського району — Черкаській Лозовій Малоданилівської громади, Черкаських Тишках Циркунівської громади та Бобрівці Вільхівської громади.

Нагадаємо, у ніч на 3 вересня війська РФ знову атакували Київську область за допомогою ударних дронів. Є знищені цілі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости