Обстріл Львова: кількість поранених та жертв зросла, під завалами можуть бути люди. ФОТО

В ніч на 4 вересня російські війська обстріляли територію України. Зокрема, найбільше через атаку РФ постраждав Львів. Через обстріл госпіталізовано 47 людей. Станом на зараз надзвичайники врятували 12 людей. На жаль, 7 загинули, серед яких є діти.

Внаслідок атаки в історичній частині міста пошкоджено житлові будинки. Також пошкоджено навчальні та медичні заклади. На території міжнародного аеропорту «Львів» виявили уламки збитої ракети. За попередньою інформацією інфраструктура аеропорту не пошкоджена.

Голова ОВА Максим Козицький розповів, що у трьох медзакладах Львова перебувають 47 людей, які постраждали через нічну атаку ворога.

"Серед пацієнтів - семеро дітей, у всіх травми середньої важкості. Серед дорослих - щонайменше 7 перебувають у важкому стані. Медики борються за їхні життя. Дані щодо пацієнтів постійно оновлюються", - додав він.

Під завалами можуть бути люди. Пошуково-рятувальні роботи на місцях влучань у Львові тривають.

"Зараз на місцях влучань у Львові працюють понад 130 надзвичайників. Залучили 30 одиниць спецтехніки. Пошуки постраждалих тривають. Найбільша складність у тому, що на одній з локацій на дуже обмеженій території є велика глибина завалу. Під ним ще можуть бути люди. Рятувальники роблять все, щоб працювати максимально швидко та максимально обережно", - йдеться у повідомленні Львівської ОВА.

У ДСНС України повідомили, що станом на зараз надзвичайники врятували 12 людей. На жаль, 7 загинули, серед яких є діти.

"На місці працюють психологи ДСНС Львівщини, які надали допомогу 82 постраждалим, серед них 11 дітей", - зазначили рятувальники.

Як розказали у Львівській обласній прокуратурі, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше повідомлялося, що російські війська вдарили двома балістичними ракетами по одному з навчальних закладів Полтави, частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Багато жертв та поранених.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости