Війська РФ вдарили КАБом по Сумщині: є поранені, зруйновано будинки. ФОТО

Війська РФ знову масовано обстрілювали прикордонні громади у Сумські області. Під ворожим вогнем впродовж дня були 15 громад, поранення загалом отримали семеро мирних жителів. На населений пункт Ямпіль ворог скинув КАБ, правоохоронці розпочали розслідування.

Про це повідомили на офіційному Telegram-каналі Сумської обласної військової адміністрації.

Усього російські окупанти здійснили 52 обстріли прикордонних територій і населених пунктів регіону, усього було зафіксовано 149 вибухів.

Ворог скидав на мирні населені пункти КАБи, боєприпаси з дронів, атакував FPV-дронами, обстрілював міста з артилерії, мінометів, гранатометів, реактивних систем залпового вогню.

Найбільше людей постраждало у Ямпільській громаді – зафіксовано шестеро потерпілих. Як повідомили у Сумській обласній прокуратурі, розпочато розслідування за фактом авіаудару російських військ по цивільній інфраструктурі на прикордонні Сумщини – окупанти скинули КАБ на населений пункт Ямпіль Шосткинського району.

Поранення отримали чоловіки 36 та 62 років, а також жінки віком 56 та 72 роки. Також пошкоджено приватні домоволодіння та державні установи.

"Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу. У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані до Управління Служби безпеки України в Сумській області", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, українські бійці почали в повному сенсі цього слова випалювати російських окупантів з лісосмуг за допомогою модернізованих FPV-дронів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости