Росіяни панікують через масштабну пожежу на залізничному депо під Москвою. ВІДЕО

У Росії пожежі стають дедалі частішим явищем, і майже щодня з'являються новини про новий інцидент. Не стала винятком і п’ятниця, 6 вересня, коли пізно ввечері з’явилася інформація про займання на залізничному депо в Московській області, неподалік від столиці.

Близько 22:00 за київським часом кілька російських телеграм-каналів почали повідомляти про пожежу на території залізничного депо Алабушево під Зеленоградом у Московській області.

Очевидці швидко відреагували, опублікувавши фото й відео з місця події, на яких було видно густий дим і яскраве полум’я. За їхніми словами, дим поширювався на сусідні населені пункти, а в повітрі відчувався різкий запах горілого. Люди, які живуть неподалік, скаржилися на дискомфорт від цього запаху, а деякі навіть побоювалися за своє здоров'я через можливі токсичні викиди.

На той момент, станом на 23:00, причини займання ще не були встановлені, і відповідні органи проводили розслідування для з’ясування обставин. Офіційної інформації про постраждалих не надходило, хоча місцеві жителі відзначали, що на місці пожежі разом із пожежними підрозділами працювали й машини швидкої допомоги. Це може свідчити про можливу наявність потерпілих, хоча поки що офіційного підтвердження цієї інформації не було.

Такі інциденти стають дедалі частішими на території Росії, викликаючи занепокоєння серед населення. Кожен новий випадок супроводжується численними питаннями щодо безпеки об’єктів інфраструктури, особливо таких важливих, як залізничні депо. Жителі країни дедалі частіше задаються питанням, чи є ці пожежі випадковими або ж це наслідок серйозніших проблем.

Раніше повідомлялося, що БПЛА залетіли в Москву і вдарили по двом електростанціям.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости