Жовтень може стати критичним для Путіна, - астрологиня Поліна Павлова

Астрологиня Поліна Павлова розповіла про можливий рік смерті російського диктатора Володимира Путіна у коментарі для ютуб-каналу "Мій світ".

Поліна Павлова зазначила, що жовтень цього року може стати для Путіна вкрай невдалим. Астрологиня передбачає, що в цьому місяці почне діяти карма Путіна, і він може отримати покарання за свої злочини.

"Жовтень може суттєво підірвати його здоров'я. Це буде справжній стрес. Біля дня народження його організм стане особливо вразливим," – поділилася вона.

За підрахунками Павлової, Путін може померти у віці 72 років. "Я вже раніше писала, що 72 роки – це його потенційний термін. Цей рік є критичним для нього, і хоча він може не померти в день свого народження, це може статися навіть навесні 2025 року. Для астрології найближчий час – це пів року до року," – пояснила вона.

Астрологиня також підтвердила, що дата народження Путіна є реальною і, попри чутки, диктатор наразі ще живий.

Астрологія, тарологія, нумерологія та інші окультні практики не є науками і їх передбачення не завжди справджуються на 100%. "Такі передбачення не слід сприймати надто серйозно, оскільки вони часто є лише ймовірними сценаріями подій, які можуть реалізуватися. Але іноді все збувається.

Нагадаємо, російським вченим за наказом друга Путіна дали терміново розробити ліки проти старіння.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости