Влада Курської області, де тривають бойові дії, звітуює про найвищу явку на виборах в Росії

В Росії проходять регіональні та муніципальні вибори з 6 по 8 вересня. Влада Курської області, де тривають бойові дії, звітують про найвищу явку на виборах, повідомляє Медуза.

Зазначається, що до вечора 6 вересня там, нібито, проголосували 46,94% виборців. Ще 55 тисяч осіб проголосували електронно в Курській області.

Це найвищий показник явки в перший день голосування на виборах губернаторів у різних регіонах Росії, пишуть «Ведомости».

Політтехнолог Олег Захаров зазначив виданню, що «курський феномен», на його думку, можна пояснити «достроковим голосуванням з спрощенням процедур».

Видання також повідомляє, що на довиборах депутатів Держдуми найвища явка зафіксована в Брянській області, де, як і в Курській області, діє режим «контртерористичної операції». До кінця першого дня, за офіційними даними, явка склала 22,78%.

У Росії вихователі дитячих садків почали масово вести дітей на виборчі дільниці.

Раніше повідомлялося, що Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українські сили контролюють понад 1300 квадратних кілометрів у Курській області, включаючи більше 100 населених пунктів.

В Росії шукають вахтовиків для окопних робіт у Курській області.

Також повідомлялося, що у Курській області знищена ще одна понтонна переправа росіян.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости