У Харкові пролунали вибухи, і почалася пожежа

У Харкові пролунали вибухи, і почалася пожежа.

Як повідомив мер міста Ігор Терехов, ворожі удари припали на Індустріальний та Салтівський райони. Внаслідок одного з прильотів виникла пожежа на місці.

Інформації про постраждалих на даний момент не надходило.

"У місті гучно, перебувайте в безпечних місцях!", - йдеться у повідомленні.

"Зафіксували ворожі удари по Харкову. Попередньо - садове товариство в Індустріальному районі. Ще один удар у Малій Данилівці у приватний сектор", - уточнив Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА.

Міський голова Ігор Терехов нещодавно писав, що після нетривалого періоду затишшя, у серпні Росія знову активізувала свої атаки на Харків. Новими цілями ворога, як і завжди, стали цивільні обʼєкти та звичайні мирні люди.

Він подякував кожному, хто тримає місто й щодня, попри смертельні ризики, виконує свою життєво важливу роботу - героїчним працівникам ДСНС, бригадам швидкої допомоги, лікарям, волонтерам, комунальникам, правоохоронцям.

Зазначимо, в адміністрації президента США Джо Байдена висловили занепокоєння можливим постачанням Іраном балістичних ракет до Росії. The Wall Street Journal, посилаючись на високопосадовців з США та Європи, повідомляє, що Іран постачив Росії «кілька сотень» балістичних ракет малої дальності,. Один із джерел уточнив, що зброя вже прибула в Росію, і додав, що Тегеран має намір продовжувати постачання ракет Москві. Передача іранського озброєння співпала з посиленням обстрілів цивільної інфраструктури України з боку російської армії. З кінця серпня внаслідок атак загинули десятки мирних жителів.

Раніше повідомлялося, що у Києві біля Верховної Ради знайшли уламки збитих російських дронів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости