Вибух у Лубнах: чоловік підірвав гранату біля супермаркету, є загиблі. ВІДЕО

У неділю, 8 вересня, близько 23:00 у Лубнах на вулиці Монастирській біля супермаркету стався вибух гранати. Внаслідок цього загинула одна людина, а троє місцевих жителів отримали поранення. Про це повідомила пресслужба поліції Полтавщини.

Начальник Лубенського райвідділу поліції Євгеній Карпець зазначив, що невідомий чоловік кинув вибуховий пристрій у групу людей та втік з місця події. Постраждалих, віком від 30 до 40 років, госпіталізували до Лубенської лікарні інтенсивної терапії.

Правоохоронці з'ясували, що до вибуху причетний 53-річний місцевий мешканець. Його тіло з численними пораненнями було знайдено неподалік місця події. Попередньо, він загинув від вибуху. Для встановлення причини смерті тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Крім того, за фактом смерті фігуранта слідчі розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини події встановлює слідство.

Раніше повідомлялося що на Одещині чоловік кинув гранату в приміщення з людьми.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости