Прихильники влади - тиранозавр, Чебурашка та міньйони проголосували на виборах губернаторів у регіонах РФ. ФОТО

В Росії з 6 по 8 вересня проходили регіональні та муніципальні вибори. В Курській області, де вже місяць тривають бої, російська влада зафіксувала найвищу явку на «виборах».

Як зазначає в Телеграм-каналі радник міністра МВС України Антон Геращенко, явка на «виборах» губернатора, за попередніми даними, перевищила 61,5% — це максимум серед прикордонних регіонів. В. о. губернатора Курщини Олексій Смирнов («Єдина Росія»), на якого вже місяць скаржаться жителі районів, контрольованих ЗСУ, перемагає на «виборах» голови регіону з 65,28% голосів.

Звісно, путінська «Єдина Росія» перемогла на всіх парламентських «виборах» у регіонах: найвищий результат партія влади показала в Тиві — 80,80%; найнижчий — у Хабаровському краї, 45,93% голосів.

Також «Єдина Росія» виграла губернаторські вибори у 20 регіонах.

Як зазначає Телеграм-канал "7х7", прихильники влади традиційно голосували у надувних костюмах або в образах ростових ляльок.

Раніше повідомлялося, що Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українські сили контролюють понад 1300 квадратних кілометрів у Курській області, включаючи більше 100 населених пунктів.

В Росії шукають вахтовиків для окопних робіт у Курській області.

Також повідомлялося, що у Курській області знищена ще одна понтонна переправа росіян.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости