У Київській школі зафіксували спалах кишкової інфекції

У Києві зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції серед учнів однієї з загальноосвітніх шкіл. Про це повідомила пресслужба Київського міського центру контролю та профілактики хвороб.

Учнів, що захворіли, обстежили на кишкові інфекції. Частина дітей перебуває на стаціонарному лікуванні, інші отримують амбулаторне лікування під наглядом лікарів.

ДУ "Київський міський ЦКПХ МОЗ" повідомила відповідні служби про інцидент. Наразі триває епідеміологічне розслідування, щоб встановити джерело інфекції.

Гострі кишкові інфекції - одні з найпоширеніших інфекційних захворювань, які можуть призвести до серйозних ускладнень, особливо у дітей. Зазвичай такі хвороби спричиняють бактерії або віруси, що потрапляють в організм людини із зараженою їжею чи забрудненою водою, а також у разі недотримання гігієни рук.

Раніше повідомлялося, що у Києві 3 людини померли через ускладнення гарячки Західного Нілу.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости