Юлія Тимошенко толерує побиття жінок, або чому лідерка "Батьківщини" ігнорує злочини "Самсонів"

У липні правоохоронці повідомили про старт кримінального провадження за фактом побиття жінки в Одесі. Бив її, як виявилося, представник охоронної фірми та однойменного ТРО "Самсонів", яким керує депутат від "Батьківщини" Андрій Бабенко. Попри публічний розголос та кадри самого побиття жінки "самсонівцем" ані депутат Бабенко, ані очільниця його партії Юлія Тимошенко жодним чином на цей ганебний інцидент не відреагували.

За даними поліції, конфлікт розпочав 38-річний чоловік, який проживає в Одесі. Під час поїздки у тролейбусі він почав сваритися з кондукторкою, яка нібито образила його дружину. Це помітила 30-річна одеситка, яка їхала повз на авто. Жінка зупинилась та пішла до тролейбуса. Згодом у поліції встановили, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Громадський діяч Дем’ян Ганул тоді у своєму телеграм-каналі написав, що чоловік на відео — співробітник охоронної агенції "Самсон".

За даними з Реєстру судових рішень, так звані "Самсони" в Одесі - фігуранти низки кримінальних проваджень. Діяльність цієї організованої злочинної групи зосереджується довкола побиття, викрадення людей, рейдерських атак на бізнес тощо.

Через те, що Юлія Тимошенко не лише не засуджує діяльність ОЗУ "Самсонів", але й всіляко публічної її підтримує, в СБУ нагадали лідерці "Батьківщини" про кримінальну відповідальність за спонсорування озброєних угрупувань.

Після цього, у внутрішніх колах партії "Батьківщини", як кажуть джерела видання, почали переконувати Тимошенко в тому, що Бабенка необхідно виключити з партії. Про її рішення з цього приводу наразі невідомо.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости