У Москві спалахнула сильна пожежа: що відомо на даний момент? ВІДЕО

У західній частині російської столиці зараз відбувається сильна пожежа. Про це повідомляють Телеграм-канали, посилаючись на інформацію від очевидців події.

Як уточнює джерело, займання сталося в районі Парку Перемоги, неподалік будівлі, що будується. Наразі над місцем пожежі спостерігається густий чорний дим. Інформації про те, що саме горить та яка площа займання, поки не надано.

Також немає відомостей про можливі причини пожежі.

Як пише mosregion.info, сьогодні Збройні сили України (ЗСУ) намагалися атакувати дев'ять регіонів Росії за допомогою безпілотників. Силами ППО російської армії було збито 144 українських дрони над Московською, Бєлгородською, Брянською, Воронезькою, Калузькою, Курською, Липецькою, Орловською та Тульською областями.

Двадцять безпілотників було збито над Московською областю, зокрема й на підльотах до Москви, але найбільше дронів засоби ППО РФ знищили над Курською областю – 72 безпілотники.

Нагадаємо, уночі 10 вересня у Москві закрили посадку і зліт літаків у аеропортах «Внуково», «Шереметьєво» і «Домодєдово». Місцева влада заявила про атаку БПЛА.

Крім того, у місті Раменське Московської області дрон влучив у житлову багатоповерхівку. На місці прильоту виникла пожежа.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости