БФ «Help for Ukraine» продовжує допомогу медзасобами військовим та лікарням

Незважаючи на те, що йде 3 рік широкомастабного вторгнення, потреби військових та цивільних медиків залишаються. БФ «Help for Ukraine» весь цей час ні один день не припиняв доправлення медичних вантажів. Останніми тижнями гуманітарна медицина дійшла до військових, 2-х київських лікарень та Центру надання соціальних послуг Кривого озера.

Потреби цивільної та військової медицини залишаються у центрі уваги волонтерів Благодійного фонду «Help for Ukraine». Минулими тижнями військові медики частини А4001 отримали від Фонду дефібрилятор, матрац під функціональне ліжко та хірургічні інструменти. Дефібрилятор портативний, з можливістю перезарядки, - наголошують волонтери.

Також волонтери відвідали з гуманітарною місією Миколаївщину. Сюди, в Центр надання соціальних послуг Кривого Озера, представники БФ «Help for Ukraine». привезли функціональні медичні ліжка, матраци до них, засоби реабілітації (милиці та ролятори), памперси для дорослих, антисептики. Адже тут, у відділенні стаціонарного догляду для осіб похилого віку та інвалідів, постійно проживає понад 30 осіб. І четверо – медично переміщені з Херсонщини.

Медичні засоби отримали днями і дві київських лікарні: Медики відділення ортопедотравматології Київської міської клінічної лікарні №8 та лікарі 2-ої лікарні м. Києва.

«Медицина- це те що і рятує життя, і зберігає його, тому забезпечення цивільних та військових медиків необхідними медзасобами – один з пріоритетів роботи нашого Фонду, зазначає віце-президент БФ «Help for Ukraine» Вілен Фаталов.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости