У Києві напали на священника, який є військовим ЗСУ

У Києві троє невідомих напали на митрополита Кримського та Симферопольського Климента, який також є військовослужбовцем Збройних Сил України. Інцидент стався біля Михайлівського монастиря пізно ввечері. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, передаючи слова самого митрополита. За даними ЗМІ, мова йде про митрополита Кримського і Симферопольського Климента. Священник розповів, що прибув до Києва на запрошення «Кримської Платформи».

«Близько 23:00 він йшов в напрямку Михайлівського монастиря, де в нього є келія. Троє людей біля монастиря зупинили його і почали бити. Він стверджує, що для того, щоб священник зупинився, хтось з трьох сказав: «Владико, благословіть!». Тому, як вважає Климент, напад був спланований. Також про це говорить і те, що для нападу було обране місце, де немає камер спостереження», – про це розповів Цаплієнко зі слів Климента.

Поліція Києва оперативно відреагувала на подію, зареєструвала подію та відкрила кримінальну справу.

Слідчо-оперативна група працює на місці, спілкуючись із постраждалим і з’ясовуючи всі обставини нападу. Інформацію про інцидент було виявлено під час моніторингу соціальних мереж.

Раніше повідомлялося, що підозрюваний у нападах на громадян народний депутат втік у напрямку Молдови.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости