Росіяни обстріляли житлові райони на Херсонщині: поранено дитину

На Херсонщині через обстріли російських військових постраждали п’ятеро людей, серед яких дитина, повідомляє Національна поліція України.

Зазначається, що від комбінованих ворожих обстрілів потерпали Херсон, Антонівка, Садове, Велетенське, Білозерка, Придніпровське, Михайлівка, Трудолюбівка, Довгове, Нова Кубань, Зарічне, Осокорівка, Одрадокам’янка, Бургунка, Миколаївка, Червоний Маяк, Ольгине та Козацьке.

Російські удари спричинили пошкодження 16 об’єктів: 11 приватних будинків, пункту незламності, трьох автомобілів та човна. Артилерійським вогнем пошкоджено пункт незламності та два приватні будинки у Велетенському.

"Окупаційні війська скинули боєприпас із БпЛА у передмісті Херсона – Антонівці. В результаті вибуху постраждали 40-річна жінка та її 11-річний син. У дитини мінно-вибухова травма, уламкові поранення стегна і стопи, у його матері діагностували вибухову травму й контузію", - йдеться у повідомленні.

Також повідомлялося, що у Мирнограді Донецької области, під час ліквідації масштабної пожежі, російські війська завдали повторного удару. Окупанти перебили водопостачання до Покровська та знищили міст, що з’єднує місто з Мирноградом.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости