Прогноз погоди на 14 вересня: частину України накриють дощі і грози

У суботу, 14 вересня, частину України накриють дощі та грози, попереджає Укргідрометцентр.

На заході, Вінниччині та Одещині очікується хмарна погода з помірними дощами вночі та значними опадами вдень. Температура коливатиметься від 13-18°C вночі до 18-23°C вдень. У Карпатах і Закарпатті пройдуть сильні дощі, температура складе +11 +16°C.

На решті території переважатиме мінлива хмарність без опадів, за винятком північних і центральних областей, де можливі невеликі дощі вночі. Температура вночі становитиме +14 +19°C, вдень +24 +29°C, на південному сході – до +31°C.

Вітер буде південно-східний, 7-12 м/с, з можливими поривами до 15-20 м/с.

У Київській області прогнозується мінлива хмарність. Вночі можливі невеликі дощі, вдень опадів не очікується. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 14-19°C, вдень 24-29°C. У Києві: вночі +16 +18°C, вдень +26 +28°C.

Нагадаємо, що стосується жовтня та листопада, то жовтень, за прогнозом, буде теплішим на 2 градуси порівняно з нормою, а листопад — на один градус. Тенденції останніх років вказують на те, що початок осені в Україні, особливо її перша половина, буде типовою “золотою осінню” — сонячною, сухою та теплою. Значне похолодання слід очікувати в другій половині жовтня.

Нагадаємо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливість отримати препарати безкоштовно або за деякою доплатою.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости