Україна святкує День танкових військ: віддаємо шану тим, хто тримає фронт

Сьогодні, 14 вересня, Україна святкує День танкових військ, повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Олександр Сирський написав в Телеграм:

"Широкомаcштабна російська агресія стала перевіркою сили і міці українського війська, яку наші танкісти гідно пройшли. Наші воїни-танкісти володіють передовим досвідом ведення бойових дій в умовах війни нового типу і чи не увесь світ бажає перейняти цей досвід. Адже нині використовується нова тактика застосування бронетехніки з урахуванням ефективної протидії ворожим fpv-дронам та іншим безпілотним засобам. Дякую тисячам українських танкістів, які у ці хвилини дають відсіч московському агресору на передовій".

Він привітав воїнів зі святом:

"Дорогі воїни! Прийміть найщиріші вітання! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я і благополуччя. Мої окремі слова подяки українським танкобудівникам, інженерам-механікам і майстрам, які цілодобово працюють над ремонтом та відновленням української і трофейної бронетехніки, що і далі буде нищити російських загарбників".

Сирський згадав, тих, хто загинув за нашу країну:" Вічна пам’ять і вічна слава героям-танкістам, які ціною власного життя відстоювали українську державність і захищали народ! Слава українським танковим військам! Слава Україні! Героям слава!".

Нагадаємо, минулого року Президент Володимир Зеленський підписав указ про запровадження в Україні Дня танкових військ, яке відзначатиметься щороку 14 вересня. Відповідний документ № 574/2023 оприлюднений на сайті глави держави

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости