Росія вночі запустила по Україні 76 "Шахедів"

У ніч проти 14 вересня російські війська запустили Україною 76 "Шахедів". ППО не збила чотири з них, повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

"У ніч на 14 вересня противник атакував ударними БПЛА типу "Shahed". Усього радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та здійснено супровід 76 "Шахедів" із напрямків Курськ, Єйськ, Чауда", - йдеться у повідомленні.

Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Сил оборони України.

В результаті протиповітряного бою збито 72 ворожі ударні БПЛА у межах Одеської, Миколаївської, Херсонської, Полтавської, Харківської, Київської, Донецької, Житомирської, Дніпропетровської, Черкаської, Вінницької та Сумської областей.

Крім того, два ворожі безпілотники були локаційно втрачені на території України, ще два повернулися в Росію.

Нагадаємо, за добу ЗСУ ліквідували ворожу ППО, 25 артистем та ще 1201 російських окупантів.

У Генштабі також зазначили, що станом на ранок, в Чорному морі знаходяться 16 ворожих кораблів, 7 з яких є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 48 ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. В Середземному морі - 5 ворожих кораблів, з яких 4 є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 24 ракет.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости