У Харкові з-під завалів дістали тіло жінки: рятувальники ліквідували пожежу у 12-поверхівці. ФОТО

У неділю, 15 вересня, внаслідок російського удару по місту Харків загинула жінка похилого віку. Її тіло дістали деблокували на дев'ятому поверсі житлового будинку. Кількість жертв внаслідок атаки зросла.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

"З-під завалів у будинку, по якому сьогодні ворог вдарив КАБом, рятувальники витягли тіло жінки похилого віку. Тож маємо одну загиблу людину та 42 поранених", — написав Терехов.

За даними прокуратури, серед поранених четверо дітей: троє хлопчиків віком 1, 12 та 13 років та 4-річна дівчинка.

У Харківській обласній прокуратурі уточнили, що ідентифікація загиблої наразі неможлива, адже тіло майже повністю згоріло. Буде призначена ДНК-експертиза.

Водночас правоохоронці припускають, що це 94-річна жінка, яка вважалась безвісти зниклою після влучання російської авіабомби у будинок.

О 19:01 рятувальники ДСНС локалізували пожежу на площі 600 квадратних метрів. О 22:00 вогонь ліквідували повністю. Аварійно-рятувальні роботи тимчасово призупинили. За попередньою інформацією людей під завалами немає.

"Станом на 21:30 1 людина загинула, ще 43 постраждало, з них 4 дітей. Пошкоджено 7 багатоквартирних будинків, 20 автомобілів", — повідомили в ДСНС.

За попередніми даними, Росія завдала удару по Харкову з літака СУ-34 керованою авіаційною бомбою ФАБ-250 з УМПК з населеного пункту Томарівка Бєлгородської області РФ.

Нагадаємо, незважаючи на пакети військової допомоги від США і Європи, Україна все ще відчуває критичну нестачу боєприпасів – як через повільне постачання, так і через дуже великі потреби.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости