Українські військові ризикують потрапити у полон – яка ситуація на фронті

Російські окупанти захопили значні території на північному фасі Курахівського (раніше Мар’їнського) напрямку – в районі майже повністю окупованого містечка Красногорівка Донецької області.

Це на своїй актуальній мапі зафіксував авторитетний вітчизняний укладач фронтових мап і колектив військових експертів «DeepState».

На фото червоно-коричневими штриховкою і пунктиром позначив втрачені ділянки, над якими загарбники встановили повний контроль. Окрім того, різко змістилася в наш бік сіра зона активних боїв, місця чого ми позначили червоними стрілочками.

Між Гострим, Красногорівкою і Георгіївкою ще є Сили оборони, вони ризикують потрапити в повне оточення.

Блогер і боєць 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» 5-ої бригади Збройних сил України Станіслав Бунятов (Осман) у своєму Телеграм-каналі «Говорять Снайпер» охарактеризував ситуацію на цій ділянці фронту і Покровському напрямку наступним чином:

«Оточення, напівоточення, вогневий контроль всіх доріг на виїзди з населених пунктів — це вже як добрий день на Покровсько-Красногорівському напрямку… ».

Нагадаємо, українські військові показали знищення ворожої піхоти у Курській області країни-агресора Росії. Це помста за Полтаву.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости