Посол США в ООН: Вашингтон ознайомився з українським планом перемоги, він може спрацювати

Сполучені Штати Америки вже бачили український план перемоги, про який раніше неодноразово заявляв президент України Володимир Зеленський.

Про це заявила посол США в ООН Лінда Томас-Грінфілд, її слова наводить "Голос Америки".

За її словами, Вашингтон вважає, що пропонований Зеленським план закінчення війни "викладає стратегію та план, які можуть спрацювати".

"Ми повинні зрозуміти, як ми можемо зробити свій внесок у це, контактуючи з усіма главами держав, які будуть присутні тут, у Нью-Йорку. Тому ми сподіваємося домогтися деякого прогресу", — сказала Томас-Грінфілд.

Вона додала, що США ніколи не втрачали надію знайти шлях до миру. Це те, над чим президент Джозеф Байден працює другий рік.

Відзначимо, 16 вересня президент Зеленський заявив, що готовність українського плану перемоги у війні становить понад 90%.

Напередодні Зеленський заявив, що він має намір зустрітися з президентом США Байденом до кінця місяця та показати йому український план перемоги.

Нагадаємо, у Міноборони РФ стверджують, що у ніч на 18 вересня 2024 року російські сили ППО нібито знищили 54 українські дрони.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости