Михайло Бродський закликав Президента припинити мародерство з боку адміна каналу «Джокер»

Бізнесмен та голова Федерації баскетболу Михайло Бродський оприлюднив публічне звернення до Президента України Володимира Зеленського із проханням звернути увагу на рейдерську атаку на його бізнес з боку адміністратора ТГ-канала «Джокер» Романа Кравця та броварського депутата Сергія Шапрана.

«Почну з публічної частини: сумнозвісний ТГ-канал "Джокер", модерований любителем "майбахів" та посиленої охорони Романом Кравцем, відомий на прізвисько "Прищ", фактично озвучив погрози мені та моїй сімʼї через те, що я нібито замовив програмі "Схеми" на Радіо Свобода матеріал про Кіпера. Як можна замовити сюжет у "Схемах"? У них лише один замовник, народ України, і тому аудиторія програми довіряє журналістам», - зазначив Михайло Бродський.
Він повідомив, що зараз Роман Кравець «Джокер» дискредитує його в інтересах депутата Броварської міськради Сергія Шапрана.

«Шапран поклав око на підсанкційну групу компаній "Юнігран" загальною вартістю в понад 100 млн дол., яка потрапила під санкції РНБО. Але внаслідок досить нехитрих маніпуляцій держава втрачає ці активи, а її власником стає, за моєю інформацією, депутат Шапран. Та апетити Шапрана на цьому не наситилися, і він прагнув захопити контроль над усім ринком піску. Він погрожував мені, іншим підприємцям, і робив це не голослівно: працівникам моїх компаній, і як і фірм інших бізнесменів, пачками сиплються підозри. У комплекті до Шапрана йде "Джокер", який намагається зробити те саме, чим свого часу займався Віктор Пінчук, коли я звинуватив Леоніда Кучму у вбивстві Георгія Гонгадзе: він намагається дискредитувати мене як опонента, пише про незаконне добування піску, про незаконне будівництво і т.д. Я подаю на нього в суд, і подивимося, чи зможе він підтвердити свої твердження… і чи буде він такий сміливий, як у салоні свого "майбаха"», - заявив Михайло Бродський.

Своє звернення він адресував Президенту України, керівнику Офісу генпрокурора та СБУ.

«Прошу вас розслідувати факти мародерства під час війни, а також масового рейдерства в інтересах певної групи осіб, яку, на мою думку, фронтує Шапран: під час війни це неприпустимо ні з морального, ні з правового, ні з фінансового погляду», - наголосив він.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости