DeepState: Війська РФ просунулися біля 5 населених пунктів на Донбасі та в Курській області

Російські війська просунулися в 5 населених пунктах на сході України і в Курській області. Як змінилася ситуація на фронті?

Про це повідомили аналітики групи DeepState у ніч на 19 вересня.

За словами аналітиків, окупанти мали успіх біля Обухівки в Курській області Росії, а також біля Піщаного, Марфополя, Українського та Залізного.

Також у Генштабі ЗСУ заявили, що загалом від початку доби відбулося 153 бойових зіткнення. Українські війська продовжують давати відсіч спробам противника просунутися в глибину нашої території, завдаючи йому вогневої поразки. Понад 50% від загальної кількості боїв відбулося на Покровському та Курахівському напрямках.

"Російські загарбники завдали по території України одного ракетного удару з використанням однієї ракети, 59 авіаударів, скинувши 79 керованих авіаційних бомб. Крім цього, залучили для ураження 532 дрони-камікадзе і здійснили майже 3300 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах", — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, українські військові знищили базу російських військових у Глушковому. Російська влада провела тотальну евакуацію Глушковського району.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости