Україна під атакою: як відпрацювала ППО вночі?

В ніч на 21 вересня Росія здійснила запуск дев'яти ракет і 16 ударних дронів по Україні. Сили ППО знищили п’ять ракет та 11 безпілотників противника. Цієї ночі зафіксовано пуски 25 засобів повітряного нападу ворога. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

Окупанти вдарили по Дніпропетровщині чотирма балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23 із окупованого Криму і Ростовської обл. та п’ятьма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору ТОТ Запорізької обл. Також ворог випустив 16 ударних БпЛА типу «Shahed» із Приморсько-Ахтарська та Курська – рф.

Повітряний напад противника відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

"В результаті протиповітряного бою збито 5 керованих авіаційних ракет Х-59/69 та 11 ударних БпЛА. Ще п’ять безпілотників, внаслідок протидії РЕБ, локаційно втрачені. Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Одеській та Миколаївській областях", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом останньої доби російські війська завдали ударів по Дніпру та Кривому Рогу у Дніпропетровській області, внаслідок чого загинули троє людей, ще четверо були поранені. ДСНС України оприлюднила фото та відео наслідків обстрілів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости