Українську оборону не прорвали: відбита атака РФ у Донецькій області. ВІДЕО

Українські військові успішно відбили масований штурм російських військ на Курахівському напрямку поблизу села Костянтинівка в Донецькій області. Загарбники намагалися прорвати оборону захисників за допомогою 14 бронемашин із піхотою та шести танків.

Як повідомили представники 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, воїни ЗСУ завчасно виявили ворожі сили та відкрили вогонь ще до того, як російські колони змогли висунутися на позиції для атаки.

Для ураження ворога застосували артилерійські системи, ударні безпілотники, протитанкові ракетні комплекси, а також мінні загородження, що суттєво ускладнили просування противника.

«Під час бою наші воїни знищили два ворожі танки та дві бронемашини з десантом. Ще один танк вдалося підбити. Окупанти в іншій техніці втекли з поля бою», – додали у 79 ОМБР.

Нагадаємо, внаслідок авіаударів по Запоріжжю ночі 23 вересня травмовано 9 людей, з них одна дитина. 22 вересня близько 23 години ворог здійснив авіаудари по обласному центру. Внаслідок атаки попередньо травмовано 9 людей, з них одна дитина.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости