Карти DeepState: окупанти просунулись на кількох напрямках Донеччини

Російські військові продовжують наступати на Донеччині. Жорстокі бої тривають на кількох напрямках фронтуі. Найскладніша ситуація біля Вугледара та у Торецьку.

Про ситуацію на фронтах відзвітували аналітики DeepState, оновивши онлайн карти.

За їх інформацією, ворог веде активний наступ одразу біля кількох населених пунктів в області. А саме біля Нью-Йорку, Цукуриного, Гірника, Водяного, Вугледару та Пречистівки. І ще росіянам вдалось покращити свої позиції у Торецьку.

"Ворог просунувся біля Нью-Йорку, Цукуриного, Гірника, Водяного, Вугледару, Пречистівки та в Торецьку", – йдеться у повідомленні.

Російські військові перейшли річку Кашлагач на заході від Вугледару на Донеччині. Це несе загрозу оточенню міста. Тобто, українським військовим скоро доведеться приймати рішення, залишатися у місті, чи вийти з нього, щоб уникнути ймовірності опинитись у "кліщах".

Відомо, що районі Часового Яру російські війська також здійснили наступ, проте без суттєвих успіхів. Тим часом у центрі Торецька та на південний захід від міста російські сили дещо просунулися, що підтверджується геолокаційними кадрами.

Нагадаємо, рада оборони Сумської області ухвалила рішення евакуювати дітей із Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини через погіршення безпекової ситуації в регіоні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости