Україна буде однією з найтепліших країн Європи: прогноз погоди на 24 вересня

Завтра, 24 вересня, Україна буде однією з найтепліших країн Європи. Скрізь пануватиме ясна погода, без дощів, а сонце даруватиме тепло, пише синоптик Наталка Діденко в Телеграм.

Температура повітря в більшості областей коливатиметься від +22 до +26 градусів, а в тих регіонах, де сонце буде найбільш активним, стовпчики термометрів можуть піднятися до +26+28 градусів.

У Києві у вівторок очікується сонячна та тепла погода з температурою близько +25 градусів.

В найближчі дні збережеться подібний теплий та комфортний синоптичний фон, з незначними коливаннями температури. Однак з 28 та 29 вересня погода почне змінюватися.

Зазначимо, як передає meteoprog, метеоролог Ігор Кибальчич повідомив, що в Україну почне надходити тепле повітря з Туреччини та країн Балканського півострова. Значних дощів на найближчий тиждень не передбачається, лише в західній частині часом спостерігатимуться помірні опади.

Що стосується жовтня та листопада, то жовтень, за прогнозом, буде теплішим на 2 градуси порівняно з нормою, а листопад — на один градус. Тенденції останніх років вказують на те, що початок осені в Україні, особливо її перша половина, буде типовою “золотою осінню” — сонячною, сухою та теплою. Значне похолодання слід очікувати в другій половині жовтня.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, чи можлива в Україні рання зима і коли чекати перших заморозків та снігу.

Зазначимо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливість отримати препарати безкоштовно або за деякою доплатою.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости