Мінлива хмарність та дощі: погода в Україні 26 вересня

У четвер, 26 вересня, в Україні прогнозується мінлива хмарність. Декілька областей можуть зазнати дощів та гроз, повідомляє Укргідрометцентр.

Зокрема, у Вінницькій, Житомирській та Київській областях, а також вночі на заході країни очікуються невеликі короткочасні дощі і подекуди грози. На більшій частині території опадів не передбачається.

Вітер переважатиме південний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 12-17 градусів тепла, на заході, сході, а також у Сумській та Полтавській областях — 7-12 градусів.

Вдень температура коливатиметься від +21 до +26 градусів, на півдні країни — до +29. У Карпатах вночі очікується +5 +10 градусів, вдень — +16 +21.

По Київській області 26 вересня прогнозується мінлива хмарність, місцями можливий короткочасний дощ. У Києві опадів не буде. Вітер південний, 5-10 м/с.

Температура вночі коливатиметься в межах +12 +17 градусів, вдень — +21 +26. У самому Києві вночі буде +14 +16 градусів, а вдень — +23 +25.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, чи можлива в Україні рання зима і коли чекати перших заморозків та снігу.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости