Російські війська обстріляли Харківщину: під завалами можуть бути люди

Війська РФ обстріляли селище Слатине у Харковському районі – під завалами будинків можуть перебувати люди. Палають житлові будинки.

Про це повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

«По селищу було завдано близько 15 ударів (попередньо – касетними боєприпасами з РСЗВ). Загалом різного ступеню руйнації зазнали не менше 10 приватних домоволодінь», – йдеться у дописі.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Нагадаємо, кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс назвала неприйнятними пропозиції окремих американських політиків, які закликають Україну поступитися окупованими Росією територіями в обмін на мир. Це виглядає як примус до капітуляції.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости