Прогноз магнітних бур на жовтень: що очікувати метеозалежним людям

Працівники сонячних лабораторій, які постійно моніторять активність Сонця, попереджають про можливі магнітні бурі, які можуть негативно вплинути на людей, чутливих до погодних умов, повідомляє УНІАН.

У жовтні 2024 року прогнозується кілька магнітних бур, які можуть позначитися на самопочутті метеозалежних людей. Перша потужна магнітна буря очікується з 3 по 6 жовтня, спочатку досягне 4 балів, а потім підвищиться до 5. Наступна підвищена сонячна активність відбудеться з 10 по 12 жовтня, коли інтенсивність бурі зросте до 6 балів.

Слабка одноденна буря прогнозується на 17 жовтня, а з 22 по 26 жовтня очікується тривала, але незначна буря (не вище 4 балів). Останній викид сонячної енергії цього місяця відбудеться 29 жовтня з потужністю 4 бали.

Варто зазначити, що прогноз може змінюватися, оскільки передбачити поведінку Сонця на тривалий термін є складним завданням. Метеозалежні особи, літні люди та ті, хто страждає на хронічні захворювання, можуть відчути погіршення самопочуття під час магнітних бур. Серед частих симптомів — запаморочення, головний біль, нудота, біль у м’язах, безсоння та дратівливість.

Для полегшення стану в дні магнітних бур рекомендується дотримуватися здорового способу життя: уникати алкоголю, енергетичних напоїв і жирної їжі, уникати конфліктів, дотримуватися режиму сну та підтримувати фізичну активність. Якщо самопочуття погіршується, важливо звернутися до лікаря.

Нагадаємо, вживання теплої води може допомогти знизити вагу, покращити обмін речовин і зменшити ризик хронічних захворювань. На відміну від інших напоїв, тепла вода має численні переваги для здоров'я.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости