Розвідка закликає українців повідомляти про розташування російської ППО

ЗСУ треба допомога - українців просять збирати інформацію про російську ППО в єВорог.

"Допоможіть бійцям ще ефективніше знищувати скупчення техніки, штаби та особовий склад росіян — надсилайте в чатбот єВорог інформацію про розташування установок ППО. Чим менше в росіян буде систем ППО, тим більше українських дронів, гелікоптерів та літаків уражатиме цілі на окупованих територіях", йдеться у Телеграм-каналі Головного управління розвідки.

Так, потрібна інформація про: Осу, Панцир С-1, Тор, Бук, Стрілу.

Розвідники показали, який вигляд мають установки.



"Якщо побачили масивну конструкцію з ракетами на корпусі, баштами, локаторами, яка нагадує техніку з фото, — надсилайте заяву в @evorog_bot Надішліть це повідомлення рідним і знайомим на окупованих територіях. Памʼятайте про безпеку, фотографуйте лише, якщо впевнені, що поряд нікого немає, одразу видаляйте переписку з чатботом та фото, чистьте папку Видалене та кеш месенджера", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заявка в єВорог рівносильна даним розвідки, БпЛА чи супутникових знімків, тому кожне повідомлення важливе.

Раніше повідомлялося, що у Росії ліквідовано воєнного злочинця, який навчав фахівців запускати ударні безпілотники на Україну.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости