DeepState: Російська піхота вже на околицях Вугледару

Російські окупаційні війська намагаються захопити українське місто Вугледар.Росіяни просуваються в східну частину зі сторони дач. Вони хочуть закріпитися в багатоповерхівках на околицях - туди вже забігає російська піхота.

Про це пише аналітичний проєкт DeepState.

Також окупанти намагаються тиснути з правого флангу, однак ще не змогли добратися до міста.

На його взяття росіяни кинули додаткові ресурси у вигляді регулярних сил та спецпідрозділів - активно працюють дронами підрозділи БПЛА. Також загарбники стирають місто постійними обстрілами.

"За попередньою інформацією, дорога на Богоявленку взята під вогневий контроль. Тривають спроби просунутися зі сторони Водяного", - зазначили аналітики.

Битва за Вугледар триває, сили ЗСУ продовжують захищати місто від російської армії.

Однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути.

Українські захисники утримують єдиний шлях постачання на півночі в напрямку Курахового, а окупанти скидають на Вугледар листівки з вимогою здатися.

Відомо, що за останні дні окупаційні війська РФ посилили атаки на Вугледар, оточили його з трьох боків і увійшли в місто з південного сходу.

Нагадаємо, виготовлення одного мільйона дронів для Сил оборони України до кінця 2024 року є цілком досяжним завданням, однак цієї кількості буде недостатньо, враховуючи потреби у фахівцях.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости