Путін оголосив призов на військову службу для 133 тисяч громадян РФ

Диктатор РФ Володимир Путін ухвалив рішення провести призов на військову службу з 1 жовтня до 31 грудня 2024 року для громадян Російської Федерації віком від 18 до 30 років, які не є у запасі, з метою призвати 133 тисячі осіб. Про це повідомляє портал правової інформації Росії.

Цим же указом передбачено звільнення з військової служби солдатів, матросів, сержантів і старшин, термін служби яких за призовом завершився.

Раніше Путін підписав указ, що передбачає збільшення штатної чисельності російської армії на 180 тисяч до 2 млн 389 тисяч осіб, а також чисельності військовослужбовців до 1,5 млн. Це вже третій указ Путіна про збільшення чисельності збройних сил Росії з початку війни проти України в лютому 2022 року.

Нагадаємо, у Росії пасажирів громадського транспорту закликають за гроші вербувати родичів для війни проти України.

Тим часом, у Росії роботодавцям наказали примушувати співробітниць народжувати дітей. Путін вимагає переконати росіян народжувати по десять дітей, щоб вирішити проблему дефіциту кадрів.

Російська армія на війні в Україні щодня зазнає величезних втрат. В Росії зменшилась народжуваність, і країна потрапила в демографічну яму. Тому дівчатам пропонують "переорієнтуватися" на народження дітей замість отримання освіти, вважаючи, що освіта жінок призводить до загибелі цивілізації.

Проте, згідно з даними британської розвідки, плани Путіна щодо збільшення армії на 180 тисяч осіб можуть натрапляти на труднощі через великі втрати в Україні та проблеми з набором.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости