Українці освідчуються в Дії: понад мільйон пропозицій вже зроблено

Українці 1 000 000+ разів освідчилися в Дії, йдеться у Телеграм-каналі "Дія".

Нагадаємо, що у застосунку «Дія» офіційно стартує послуга онлайн-реєстрації шлюбу. Тепер одружитися можна безпосередньо через смартфон. Україна стає першою країною у світі, яка пропонує таку послугу. Відтепер за кілька кліків можна подати заяву на шлюб, обрати дату церемонії, змінити прізвище або залишити своє, і все це — просто через смартфон. Щоб забрати свідоцтво також не доведеться кудись їхати – цифровий документ автоматично підтягнеться в Дію протягом доби. Оригінал можна замовити доставкою через пошту або курʼєром додому.

Нові держсервіси становляться трендами та частиною попкультури.

"Якщо ви досі не зробили інноваційну пропозицію в Дії, нагадуємо прості кроки: авторизуйтеся в Дії, виберіть Шлюб онлайн, далі — Зробити пропозицію та надішліть запит коханій чи коханому в будь-який месенджер. Потім чекайте протягом 14 днів на відповідь половинки", - йдеться у повідомленні.

Після шлюбу онлайн, свідоцтва підтягнуться в Дію автоматично, якщо:

- у Державному реєстрі актів цивільного стану громадян є інформація про свідоцтво та в документі вказано податковий номер;

- ви громадянин України віком 14+ і маєте верифікований податковий номер.

Нагадаємо, опубліковано рейтинг країн, в яких люди найчастіше розлучаються. Згідно даних World of Statistics, Україна, за рейтингом за 2023 рік, потрапила до п'ятірки перших за цим критерієм.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости