Тривога понад 5 годин: Сили ППО знищили півтора десятка «Шахедів», які атакували Київ

Сили протиповітряної оборони цієї ночі знищили приблизно півтора десятка ударних безпілотників, якими окупанти намагалися атакувати столицю.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

«Вночі російська армія вкотре здійснила спробу завдати повітряного удару по Києву! Тактика та прийоми нападу залишаються незмінними вже багато місяців поспіль: ніч; використання ударних безпілотних літальних апаратів на кшталт «Shahed»; заходи на місто БпЛА ворога з різних напрямків та висот; атаки різними кількісними групами», - йдеться в повідомленні.

Повітряна тривога в столиці тривала понад п’ять з половиною годин. Перші групи дронів противник запустив ще до півночі, і протягом ночі постійно додавалися нові БпЛА.

«Проте, жоден з російських дронів своєї мети не досяг. Сили та засоби протиповітряної оборони виявили та уразили в повітряному просторі навколо та над Києвом приблизно півтора десятка ударних безпілотників», - зазначив керівник КМВА Сергій Попко.

Він додав, що за даними оперативного зведення, внаслідок російської атаки дронів зафіксовано падіння уламків у Деснянському районі. Але наслідки мінімальні - обійшлося без руйнувань.

Нагадаємо, війська РФ почали масовані артилерійські та авіаційні удари по українських позиціях у Кураховому на Покровському напрямку. За словами українських військових, населений пункт піддається інтенсивним атакам. Вони схожі на ті, що передували штурму Вугледара.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости