Defense Express: Росія отримала нові можливості для виготовлення безпілотників Shahed. ВІДЕО

Росія отримала нові можливості для виготовлення іранських ударних безпілотників типу Shahed. Вересень став місяцем, в якому Росія випустила по Україні рекордну кількість безпілотників.

Таку думку в етері Еспресо висловив військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих.

"Наразі РФ отримує нові можливості для виробництва "шахедів". Вересень став рекордним за використанням цих засобів терору російськими терористами. Зокрема, було застосовано безпрецедентну кількість - 1339 дронів, що в середньому становить 44 "шахеди" на день. Таким чином, росіяни вже наближаються до запуску в середньому по 50 дронів на день, виходячи на постійне їх застосування", - наголосив Рябих.

Експерт заявив, що в свою чергу Сили оборони України удосконалюють свої можливості в боротьбі з дронами противника.

"За вересень з 1339 дронів було знищено 1107 безпілотників, а ще частина з'явилася у статистиці як такі, що були локаційне втрачені або змінили курс і полетіли назад до російських терористів, — додав Валерій Рябих.

Нагадаємо, росіяни атакували Сумську громаду дроном-камікадзе «Герань-2». Внаслідок удару поранення отримали вісім мирних мешканців громади.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости