ЗСУ збили російську "пташку" в районі Костянтинівки, - ЗМІ. ВІДЕО

Українські військові знищили російський літак у районі Костянтинівки Донецької області, ймовірно, це був Су-25. Про це повідомив начальник Костянтинівської міської військової адміністрації Сергій Горбунов, пишуть Телеграм-канали та ЗМІ, публікують відео.

За його словами, частини літака впали в околицях Костянтинівки, зокрема у приватному секторі, де було пошкоджено кілька житлових будинків. На щастя, жертв або постраждалих внаслідок інциденту не зафіксовано.

Крім того, в мережі з'явилася інформація про збиття російського літака в цьому районі. Вже доступні фото та відео з місця подій, а деякі Telegram-канали висловлюють припущення, що літак міг бути збитий власною авіацією.

За версією російських "воєнкорів", в небі над Костянтинівкою був збитий їхній БПЛА "Охотник", повідомляє радник міністра МЗС України Антон Геращенко.

"Знищення ворожої "пташки" отримує нові версії. Z-"воєнкори" стверджують, що в Донецькій області був збитий не літак, а важкий БПЛА С-70 "Охотник". Одна з версій знищення — ймовірно, безпілотник втратив управління, і було прийнято рішення його знищити. Розмах крил становить 19 метрів, а його вартість приблизно 1,6 млрд рублів. Таких БПЛА в Росії надзвичайно мало: побудовано всього три одиниці, і ще три перебувають на стадії будівництва",- йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на Покровському напрямку українські військові збили російський бойовий літак Су-25, який намагався обстрілювати позиції підрозділів Сил оборони.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости