Хмарна погода з дощами: прогноз на 8 жовтня в Україні

У вівторок, 8 жовтня, в Україні прогнозують хмарну погоду з проясненнями, а на сході можливі дощі.

Дощі на сході

Вночі дощі очікуються в більшості районів Лівобережжя, а вдень – на Сумщині та Харківщині. На решті території опадів не прогнозується.

Туман на заході

На заході країни вночі та вранці можливий туман. Вітер західний, у західних областях – південний, зі швидкістю 7-12 метрів за секунду, на північному сході місцями пориви до 15-20 метрів за секунду.

Температура в Україні

Температура вночі у західних областях становитиме від 3 до 8 градусів тепла, на решті території – від 6 до 11 градусів, на узбережжі морів – до 13 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 16 до 21 градуса, на півночі, північному сході та в Карпатах – від 12 до 17 градусів.

Погода в Київській області

У Київській області буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Температура по області вночі становитиме від 6 до 11 градусів, вдень – від 12 до 17.

Погода в Києві

У Києві вночі очікується від 8 до 10 градусів тепла, вдень – від 15 до 17 градусів.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, чи можлива в Україні рання зима і коли чекати перших заморозків та снігу.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости