У Феодосії не вщухає вогонь: нафтобаза горить вже третю добу

У тимчасово окупованій Феодосії третій день горить нафтобаза після атаки Сил оборони України.

Нагадаємо, 7 жовтня, на нафтовому терміналі у Феодосії виникла потужна пожежа. Гауляйтери запровадили режим надзвичайної ситуації муніципального характеру.

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив, що на нафтобазу був завданий ракетний удар. За інформацією, феодосійський термінал був найбільшим у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів для потреб окупаційних сил.

У тимчасово окупованій Феодосії третю добу палає нафтобаза після атаки Сил оборони України. У мережі з'явилися нові кадри потужної пожежі.

Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив, що станом на ранок 9 жовтня у Феодосії продовжує палати нафтобаза. Вогонь на місці пожежі помітно здалеку.

Місцеві жителі зазначають, що стовпи диму не стають меншими, а у місті відчувається їдкий запах гару. Жителів сусідніх районів евакуювали (близько 1100 осіб), охоплені полум'ям цистерни продовжують вибухати.

Рятувальники кажуть, що, найімовірніше, загасити вогонь не вдасться, поки у цистернах не вигорить паливо. Фахівці заявляють про перевищення рівня діоксиду сірки поруч з атакованою нафтобазою.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 9 жовтня в Брянській області Росії, ймовірно, був атакований арсенал зі зброєю. На складі зберігалися снаряди з КНДР та керовані авіаційні бомби.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости